Pieni päivitys animaatiosotaan

Näillä lakeuksilla ei jumalauta pilkata Unkaria! Saksalaiset, jotka ajankohtais-vitsiohjelmassaan animoivat pääministeri Orbánin pomppivaksi pelleksi, saavat maistaa omaa lääkettään tässä hallitusta lähellä olevien viestimien eli Magyar Nemzet -lehden verkkosivuston mno.hu ja HírTV-televisiokanavan ajankohtaislähetyksen (Célpont eli ”maali” tai ”tähtäyspiste”) vasta-animaatiossa. Katsokaapa itse (käännös kuvan alla) ja miettikää, kuka viimeksi nauraa.

Hei lapset, täällä Vekara-Tähtäyspiste! Minä olen Bodaczin Balázs-setä. Tänään opimme, miten EU:ssa vahvoille valtioille kaikki on sallittua. EU:ssa vahvimpia ovat saksalaiset. Mutta Saksassa turkkilais- ja arabimaahanmuuttajat pelkäävät, joskus äärimmäisyysainekset kiusaavatkin heitä. Kuitenkaan Saksan hallitus ei ole kieltänyt natsipuoluetta. Saksa on kovin mahtava maa, siksi saksalaiset voivat puuttua esimerkiksi siihen, mihin kyproslaiset käyttävät rahansa, vaikka Kypros on itsenäinen.  Saksalaisilla on tosi paljon rahaa, siksi ne voivat kuluttaa veronmaksajien euroja uskomattoman kökköihin animaatiofilmeihin.

Ainakin mno.hu-sivuston omista lukijakommenteista päätellen (tässä vaiheessa, kun ilmeisesti moderaattorit eivät ole vielä ehtineet kommenttiketjun kimppuun) tämän vastaiskun sihti on ollut pahasti hukassa. Eikä edes tarvitse ruveta ihmeemmin kyselemään, mitä esimerkiksi Unkari sitten on tehnyt omien uusnatsiensa pysäyttämiseksi. (Tuoreimpia uutisia: Historioitsija László Karsai tuomittiin alimmassa oikeusasteessa sakkoihin ja esittämään anteeksipyynnön, koska oli nimittänyt äärioikeistopuolue Jobbikia uusnatsipuolueeksi.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: